Willow Creek

Willow Creek

“More brightness and space with a cottage feel within existing architecture.” was the client’s biggest wish.

West Vancouver

Dealing with a very shopped, no flow floor plan with limited natural light; it was no easy task to create an open floor plan, still defining the individual spaces and their use within the existing footprint, which is long and narrow. Shakespeare Homes team did an amazing job in building flush-placed headers and beams creating a large 1,260 square-foot flat ceiling and tying the spaces seamless together. The exterior facelift , not only needing repair , but revive the “not so existing” cottage look by adding natural rock and shingles on dormers. Budget is always of essence, hoping, as the designer, to give your clients what they were wishing for with a lasting satisfaction.

Do you have a question or would you like to work with me?

Pin It on Pinterest

Share This