Meadfeild Court

Meadfeild Court

Meadfeild Court, West Vancouver

The Caulfield Landuse Restrictions made this project especially challenging.  After a lengthy Variance Application, the rather dull looking house turned into a modern, energy efficient “new” home specifically tailored to the clients needs.

This renovation presented an exciting challenge for Shakespeare Homes and Sensitive Design.  The Master Bedroom was extended and the bathrooms were renovated and relocated.  An upper sun deck  was added to the living room and the ceiling of the kitchen/great room was vaulted.

Significant value was added by completely upgrading the mechanical systems. A tankless waterheater, in-floor heating, heat recovery system and new Energy Star rated windows and appliances were added.  The result was a modern, timeless interior  that has become the client’s dream home.

Do you have a question or would you like to work with me?

Pin It on Pinterest

Share This