Chalet Place North Vancouver

Chalet Place North Vancouver

Georgie-Award-new-logo

 

2015 Gold Best Kitchen Renovation over 100K

 

 

ovation-award-color

 

2015 Best Kitchen Renovation over 100K

 

 

Goal

The purpose of the renovation was to update the  interior with more continuity, openness, brightness and natural exposure and modernizing. The challenges were incorporating  large steel beams with a ceiling flush installation and creating as much much openness as possible without losing functionality of the kitchen great room.

Result

A compartmentalized den and kitchen became a family area flowing into living and dining rooms. Careful arrangement around enlarged new windows, doors and skylights exploiting existing surroundings ,  the new space extends into the “west coast” like setting backyard. All bathrooms were renovated to reflect the clients more traditional taste.

Do you have a question or would you like to work with me?